Mainos
Mainos

Siviilipoliisi iski nautinnollisella tavalla – törttöilijälle unohtumaton opetus

Kun joku kieltäytyy noudattamasta liikennesääntöjä, on se monesti muille tienkäyttäjille painajaismaista. Kun tällainen kyseenalaisen oma-aloitteinen kuljettaja sitten jääkin kiinni, on se hyvin, hyvin nautinnollista.

Kanadalaisautoilijan kojelautakameraan tallentui harvinaislaatuinen tilanne, kun liikennesäännöille kintaalla viitannut autoilija jäi siviilipoliisin hampaisiin.

Risteyksestä vasemmalle kääntymässä ollut kuljettaja ei malttanut jäädä odottelemaan vuoroaan, vaan hyväksikäytti oikeanpuoleista kaistaa letkan ohittamiseen. Kyseinen kaista on tarkoitettu vain oikealle kääntyville, mutta sankarimme ei siitä välittänyt. Hän ohitti stop-merkin pysähtymättä ja koukkasi päätielle. Jotain jäi kuitenkin huomaamatta.

Kuten videon kuvanneen miehen reaktiosta voi päätellä, tämän herkullisempaa tilannetta on vaikea kuvitella videolle tallentuvan.

***

​​​​​​​

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme