Mainos
Mainos

Skoda otti ihmehanskan käyttöön tehtaillaan – se värisee ja piippailee

Ihmehanska, älyhanska ja esittelijänä Skoda-johtaja Jiri Cee. Kuulostaa aprillipilalta, mutta totta se on: Proglove-hanska on käytössä Skodan logistiikkaosastolla ja siitä on suuresti hyötyä!

Skodan logistiikkajohtaja Jiri Cee kertoo, että älyhanskan avulla logistiikkaosasto työskentelee nopeammin, tehokkaammin ja käytännössä ilman yhtäkään virhettä.

– Nykypäivänä logistiikka on merkittävä kilpailutekijä, joka vaikuttaa suuresti autotehtaan menestykseen, Cee kertoo.

Hänen mukaansa Skoda testaa jatkuvasti uutta teknologiaa, jolla olisi mahdollista saada lisätehoja irti työvoimasta.

"Ihmehanska" Proglovella voi esimerkiksi skannata tuotteita ja auton osia. Se auttaa työntekijää valvomalla työjärjestystä ja että työn eri vaiheissa käytetään oikeaa osaa.

Hanska tuo käyttäjälleen lisää ergonomiaa ja se tekee erilaisia työn vaiheita käden liikkeitä seuraamalla. Esimerkiksi viivakoodeja hanskalla voi lukea sekä pysty- että vaakasuunnassa. Luettu koodi varmistetaan prosessoitavaksi etusormessa sijaitsevalla napilla. Hanska antaa palautteen oikeasta tai väärästä koodista käyttäjälle joko tärinällä tai äänimerkillä, jolloin virheiden määrä pienenee.

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme