Mainos
Mainos

Stunttikuski tasapainotteli legendaarisessa kilpailussa kahdella renkaalla – auto nurin maaliviivan jälkeen

F-PACE on Jaguarin ensiaskel maasturimarkkinoille. Legendaarisessa Goodwood Hill Climb -tapahtumassa nähtiin kyseiseltä autolta ja sen ohjastajalta varsin poikkeuksellinen suoritus.

Maailmankuulu brittiläinen stunttimies Terry Grant on aiemminkin laittanut autoja koetukselle. Viime syksynä hän muun muassa teki maailmanennätyksen selviydyttyään tällä samaisella Jaguarilla maailman suurimmasta 360-asteen luupista.

Tällä kertaa Grant nähtiin Jaguarin F-Pacen puikoissa Isossa-Britanniassa, jossa hän osallistui Goodwood Hill Climb -tapahtumaan. Autoilevan maailman mekaksikin kutsutussa tapahtumassa nähdään vuosittain toinen toistaan upeampia autoja kilpailemassa mäen kuninkuudesta.

Oheisella videolla nähdään Grantin onnistunut suoritus, mutta se, mitä video ei kerro, on se mitä tapahtui maaliintulon jälkeen.

Grant ilmeisesti ei saanut pidettyä autoa hallinnassa enää maaliviivan jälkeen, vaan kuvista päätellen auto on kiepsahtanut nurin. Kenenkään ei tiedetä loukkaantuneen.

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme