Mainos
Mainos

Suomalaisautoilijat voivat nyt ostaa polttoainetta ennakkoon

Neste on tuonut markkinoille uuden prepaid-maksutavan, jonka avulla sekä henkilö- että yritysasiakkaat voivat etukäteen ladata asiakastilille saldoa pankista riippumatta.

– Kehitämme jatkuvasti palveluitamme tarjotaksemme parhaan asiakaskokemuksen. Prepaid-palvelulla asiakas saa samat edut ja hyödyt kuin maksuaikaan pohjautuvalla Neste-kortilla ilman vakuuksia tai aiempaa luottohistoriaa, joten se sopii erinomaisesti esimerkiksi vastaperustetuille yrityksille, kertoo Nesteen Marketing & Services -liiketoiminta-alueen markkinointijohtaja Mika Hyötyläinen.

Neste tarjoaa kyseisen maksutavan polttoaineasiakkailleen ensimmäisenä Suomessa. Palvelu mahdollistaa saldon lataamisen ympäri vuorokauden – myös mobiilisti. Ladattu saldo on yhtiön mukaan käytettävissä muutamassa minuutissa.

Prepaid-palvelussa on myös maksuton saldomuistutuspalvelu, joka lähettää asiakkaalle tekstiviestin valitun rajan täytyttyä.

– Näin varmistetaan, että asiakkaan korteilla on aina riittävästi saldoa käytettävissä, Hyötyläinen kertoo.

Neste Prepaid -palvelun kortit toimivat Suomen asemaverkostossa sekä yhtiön asemilla Baltiassa ja Venäjällä.

Lähde: Neste

***

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme