Mainos
Mainos

Suomen Teslalla jonotettiin Model 3:a jo ennen aamukahdeksaa

Eri puolilta maailmaa on raportoitu pitkistäkin jonoista Tesla-liikkeiden edustoilla, kun uusi Model 3 tuli varattavaksi. Suomi ei ole jäänyt poikkeukseksi.

– Huoltomme aukaisi torstaina kello kahdeksalta ovensa, jo silloin liikkeen ulkopuolella oli jonoa. Myyntimme avasi ovensa kello 10 ja tilauksia otettiin vastaan aina iltakahdeksaan saakka, Teslan Mia Pelttari paljastaa.

Pelttarin mukaan Suomi saa Model 3:nsa samaan aikaan muun Euroopan kanssa.

– Toimitukset alkavat näillä näkymin vuoden 2017 lopulla, ja aikataulu venyy enintään vuoden 2018 alkuun.

Model 3 esiteltiin virallisesti perjantaiaamuna Suomen aikaa ja samalla avattiin ennakkovaraaminen verkossa. Model 3 –varauksilla luotu sivusto koki heti kävijäpiikin ja sen toiminta hidastui kuormittumisen takia.

– Ensimmäisen vuorokauden aikana varauksia tuli 115 000 koko maailmassa, joten kannattaa olla nopeasti varaamassa omaansa, jos ei halua valua jonossa kovin kauas, Pelttari mainostaa.

Hän korostaa myös, että tilaus ei ole sitova ja 1 000 euron ennakkomaksun saa takaisin, mikäli tulee toisiin ajatuksiin tilauksensa suhteen.

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme