Mainos
Mainos

Super Bowlissa jälleen huikeita automainoksia: Audilla on astronautti, Kialla sukka

Super Bowlin väliaika on suurella todennäköisyydellä kalleinta mainosaikaa, jota rahalla voi ostaa. Tänä vuonna 30 sekunnin mainospaikka irtoaa viidellä miljoonalla dollarilla.

Järjestyksessään 50:s amerikkalaisen jalkapallon NFL-liigan loppuottelu eli Super Bowl pelataan sunnuntain ja maanantain välisenä yönä Suomen aikaa.

Super Bowlin väliajalla on totuttu näkemään poikkeuksellisen hienoja mainoksia. Erityisesti autovalmistajat ovat aina olleet loppuottelussa hyvin edustettuina.

Tänä vuonna ainakin Audi USA ja Kia Motors America ovat mukana loppuotteluhuumassa, mutta keskenään hyvin erilaisilla mainoksillaan.

Audin tunteellisessa R8-mainoksessa nähdään eläköitynyt astronautti. Soundtrack-puolella kerätään pisteet osuvasti David Bowien Starmanilla. Kia luottaa hieman Audia kepeämmässä mainoksessaan sukkaan, sanaleikkiin ja legendaariseen Christopher Walkeniin.

Katso mainokset alta.

Audi R8

Kia Optima

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme