Mainos
Mainos

Takana loistava tulevaisuus? Alaikäiset poliisikokelaat varastivat ja kolaroivat kolme partioautoa

Los Angelesin poliisilaitoksen kadettiohjelmassa opiskelleet nuoret päätyivät harrastamaan typeryyksiä ja nyt lupaavalta näyttänyt ura poliisivoimissa on vaakalaudalla.

Jos olet koskaan varastanut poliisiauton Grand Theft Autossa, tiedät, että lain kouralta karkaaminen voi olla työn ja tuskan takana. LAPD:n kadettiohjelmaan kuuluvat nuoret saivat kuitenkin todeta tempun olevan tosielämässä vieläkin vaikeampi.

15- ja 17-vuotiaat pojat sekä 16-vuotias tyttö varastivat kukin yhden poliisiauton, mutta matkanteko päättyi kaikkien osalta lopulta kolariin.

Kaksi autoista vietiin saman illan aikana, mutta kolmas oli varastettu jo kahta viikkoa aiemmin. Autoa ei oltu tajuttu varastetuksi, vaikka säädösten mukaan ajoneuvojen lukumäärästä on pidettävä kirjaa päivittäin.

Poliisikokelaiden epäillään käyttäneen lomalla olleen esimiehen käyttäjätunnuksia ja kirjanneen autot tämän käyttöön.

Viime viikolla paljastuneen varkauden lisäksi myös neljää muuta kokelasta epäillään poliisin virka-autojen luvattomasta käyttämisestä.

Lähde: Car Throttle

***

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme