Mainos
Mainos

Tällä autolla Hyundai pyrkii valloittamaan Euroopan

Hyundai Ioniq on otettu Euroopassa vastaan lämpimästi. Niin asiakkailta kuin automedioiltakin kiitosta kerännyt auto saa ennemmin tai myöhemmin rinnalleen myös sähköisen katumaasturin.

Hyundai Kona on kompaktin B-segmentin katumaasturi, jonka uskotaan tulevan tarjolle myös sähköautona. Se saapunee markkinoille ensin joko perinteisenä polttomoottoriversiona ja / tai hybridinä, mutta täyssähköversio tullee pian perässä.

Huhujen mukaan noin 40 000 euron hintaluokkaan asettuvasta autosta povataan hittiä Euroopassa. Hyundain aiemmin esittelemä Ioniq on saatavilla sekä hybridinä että täyssähköisenä. Kumpikin versio on kelvannut niin kuluttajille kuin toimittajillekin.

Alla Auto Bildin näkemys uuden sähkö-Konan ulkoasusta.

Auto esitellään virallisesti tänä kesänä ja sitä odotetaan markkinoille vuoden 2018 lopulla. Kyseessä on äärimmäisen tärkeä malli Hyundaille, joka tähtää Euroopan johtavaksi aasialaiseksi autovalmistajaksi vuoteen 2021 mennessä.

Lähde: PushEVs, Auto Bild

***

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme