Mainos
Mainos

Tällä poliisien käyttämällä kikalla pääset lähtemään ahtaastakin taskuparkista vikkelästi

Jos olet jättänyt autosi taskuparkkiin ja palatessasi takaisin huomannut sen olevan kahden auton välissä tavallistakin tiukemmin, tiedät, kuinka kauan aikaa voi mennä ennen kuin saat sen nitkutettua ulos.

Näin voi käydä myös poliisille ja mikäli seuraavalle keikalle lähdetään kiireellä, on tärkeää, että auton saa nopeasti liikkeelle. Oheisella videolla nähdään brasilialaisen poliisin taidonnäyte siitä, miten kinkkinen operaatio hoidetaan tyylikkäästi ja ennen kaikkea nopeasti.

Käsijarru päälle ja renkaat vasemmalle. Kytkin pohjaan ja kaasupolkimella kierroksia. Kytkimen nopea nostaminen saa renkaat sutimaan ja kääntää autoa renkaiden suuntaisesti, koska käsijarru pitää takapäätä paikoillaan.

Tähän suoritukseen vaaditaan toki etuvetoinen auto, mutta mikäli sellainen sinulta löytyy, voit ottaa tästä mallia omalla vastuullasi

Lähde: Digg

***

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme