Mainos
Mainos

Tältä näyttää, kun maailman pisin teini, yli 230-senttinen Robert, ahtautuu ratin taakse

17-vuotias Robert on maailman toiseksi pisin koripalloilija. Pituus aiheuttaa nuorellemiehelle kuitenkin myös haasteita tilanteissa, jotka me muut otamme usein itsestäänselvyyksinä.

Robert Bobroczkyi on vuonna 2000 Romaniassa syntynyt, mutta sittemmin Yhdysvaltoihin koripallon perässä päätynyt nuorimies. Hän puhuu kuutta kieltä, opetteli soittamaan pianoa pelkkien YouTube-videoiden avulla ja haaveilee urasta koripallon NBA-sarjassa. Yksityisessä lukiossa opiskelevan Bobroczkyin kerrotaan olevan täyden kympin oppilas.

Bobroczkyi on hurjat 231 senttimetriä pitkä, mikä tekee hänestä maailman toiseksi pisimmän koripalloilijan. Isänsä, ex-koripalloilija Zsiga Bobroczkyin hän ohitti pituudessa (2,12 m) jo 12-vuotiaana.

Poikkeuksellisesta pituudesta on kuitenkin monissa tilanteissa enemmän haittaa kuin hyötyä. Oheisella videolla Bobroczkyi näyttää, millainen operaatio tavalliseen Hyundai Accentiin istahtaminen on hänelle. Ennen autoon nousemista, tai pitäisikö sanoa laskeutumista, penkki on vedettävä niin taakse kuin mahdollista ja selkänoja on kallistettava makuuasentoon. Siitäkin huolimatta suoritus näyttää kaikkea muuta kuin miellyttävältä.

***

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme