Mainos
Mainos

Tesla-pomo haluaa nyt kuulla avolava-autoilijoita – pyytää ehdotuksia sosiaalisen median kautta

Teslalla on suunnitteilla täysin sähköinen avolava-auton, mutta kaipaa nyt ehdotuksia auton mahdollisista ominaisuuksista Twitterin kautta.

Pääkuvan video

Ennen avolava-mallia Tesla tuo markkinoille rekka-auton, Tesla Semin

Sähköautoja valmistava Tesla aikoo tuoda markkinoille sähköisen avolava-auton lähitulevaisuudessa. Malli on vasta luonnosteluvaiheessa, mutta Teslan toimitusjohtaja Elon Musk on jo ilmoittanut parista ominaisuudesta, jotka avolava-Teslaan ovat varmasti tulossa.

Luvassa on siis ainakin kaksimoottorinen neliveto ja painolasteihin sopeutuva ripustus. Muiden ominaisuuksien osalta Musk on nyt halukas kuulemaan sitä kansanosaa, joka tietää mitä he haluavat avolava-autoltaan.

Mahdolliset avolava-Teslasta unelmoivat ovat tervetulleita lähettämään ehdotuksensa auton ominaisuuksista suoraan Muskille itselleen esimerkiksi Twitterin kautta.

Yksi idea, jonka Musk on jo itse maininnut, on lavan takaosan automaattinen laskeminen. Tämä helpottaisi esimerkiksi tavaran lastaamista auton lavalle.

Enemmän vääntöä hinausta varten? Lavan pituus? Matkustamon koko? Nyt on mahdollista vaikuttaa kaikkeen tähän.


Lähde: CarBuzz

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme