Mainos
Mainos

Tesla vaikeuksissa: Uutta mallia saatu kasaan vain murto-osa tavoitteesta

Model 3:n tuotanto on käynnistynyt verkkaisesti, mutta ongelmakohdat ovat Teslan mukaan tiedossa.

Teslan toimitusjohtajan Elon Muskin arvio Model 3:n alkuvaiheen tuotantovauhdista oli rankasti yläkanttiin. Tavoitteena oli tuotannon käynnistäminen heinäkuussa, missä Tesla onnistuikin, mutta kolmannen vuosineljänneksen tuotantotavoitteet jäivät kaukaiseksi haaveeksi.

Tesla onnistui heinäkuun ja syyskuun lopun välisenä aikana saamaan tuotantolinjalta ulos ainoastaan 260 autoa. Musk kertoi heinäkuun alussa, että se tuottaisi elokuussa 100 autoa ja syyskuussa yli 1 500 autoa. Joulukuussa uutuusmallia tulisi alkuperäisen arvion mukaan puskea pihalle jo 20 000 kappaletta.

Tavoitteista jäämisen syynä ovat Teslan mukaan tuotantoprosessin pullonkaulat. Se kuitenkin korosti sijoittajille lähettämässään kirjeessä, että tuotannossa ei ole mitään perustavanlaatuista vikaa. Teslalla uskotaan, että tuotannon alkuvaiheen ongelmat saadaan selätettyä hyvin pian.

Lähde: Jalopnik

***

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme