Mainos
Mainos

Tesla valmistautuu halpismallin tuotantoon – tehtaalla kolmen päivän seisokki

Reutersin tietojen mukaan Tesla valmistautuu aloittamaan koko kansan sähköautoksikin tituleeratun Model 3:n koeversion tuotannon lähiaikoina.

Kun sähköautoyhtiö Teslan toimitusjohtaja Elon Musk esitteli Model 3:n konseptiversiota viime vuoden maaliskuussa, lupasi hän ensimmäisten yksilöiden menevän tuotantoon heinäkuuhun 2017 mennessä.

Nyt Tesla on ilmoittanut, että se varustelee tehdastaan Model 3:n valmistusta varten. Muu toiminta Freemontin-tehtaalla keskeytyy kolme päivää kestävien valmistelujen ajaksi.

Ensimmäiset tehtaalta ulos rullaavat yksilöt on varattu testikäyttöön. Niiden avulla Tesla kerää palautetta ja tekee mahdollisia muutoksia lopulliseen tuotantomalliin. Samalla myös valmistusprosessi tulee testatuksi.

Autoa ei kuitenkaan kannata odotella myyntiin aivan henkeään pidätellen. Sekä Model S että X viivästyivät runsaasti alkuperäisistä aikatauluistaan.

Model 3:n hinnaksi on arvioitu noin 40 000 euroa.

***

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme