Mainos
Mainos

Tiesithän, että näet auton polttoaineluukun sijainnin mittaristosta?

Tutullakin autolla ajaessa voi törmätä ärsyttävään ongelmaan: kummalla puolella se polttoainetankin luukku sijaitseekaan?

MTV Autot on jälleen törmännyt eri piirien kahvipöytäkeskusteluissa aiheeseen, josta on puhuttu jo pitkään: tiedätkö, mistä näet kummalla puolella autoa menovesiluukku sijaitsee?

Vastaus on sama lähes jokaisessa automallissa (joka kulkee polttoaineella): mittaristossa on bensamittarin vieressä nuoli kertomassa siitä, millä puolella tärkeä luukku on.

Tällä asialla on merkitystä ajettaessa hakemaan polttoainetta huoltoasemalta. Tankkaus käy helpommin, kun luukku on lähempänä polttoaineletkua.

Harva tietää, että löpöletkun pituus riittää myös "väärälle" puolelle autoa – jos nyt ei ole täysin holtittomasti autoaan mittarille ajanut. Myös leveämmällä autolla ajaville letkun pituus voi olla liian lyhyt.

---

Suomalaismies kehitti helpon tavan välttää harmit, jos lämpötolpan johto unohtuu kiinni.


Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme