Mainos
Mainos

TOP 15 kuvina: Elokuva- ja telkkarihistorian legendaarisimmat autot

Lukuisten elokuvien ja televisiosarjojen tarinat ovat rakennettu autojen ympärille, tai sitten autot ovat kaapanneet suuremman roolin tarinassa kuin ehkä oli tarkoituskaan. Tässä ovat tv- ja elokuvahistorian legendaarisimmat autot.

Keskiviikkoilta ja Ritari Ässä KITT:in kera, Steve McQueen autoineen ja coolius, jonka lapsikin älysi. Riemukupla mielikuvituksellisine jippoineen ja sukkahousuasuinen Batman & Robin Batmobilessa.

Nuoremmalle polvelle ja heidän vanhemmilleen taas Salama McQueen on SE auto. Ja mitäpä olisi legendaaristen leffa-autojen lista ilman Turhapuro-elokuvien autoa, joka tällä kertaa on Mersukupla. Valitettavasti emme löytäneet toista legendaarista Spede-autoa kuvina: kaksipäinen Wartburg löytyy YouTube-videona.

Legendaarisia elokuvan ja television autoja jää tämän listan ulkopuolelle aivan varmasti, kommenttikentässä voitte mieluusti kertoa meille oman näkemyksenne aiheesta.

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme