Mainos
Mainos

Tunteet kiehuivat Nelostiellä, BMW-kuski KSML:lle: "Näin jo Volvo-kuskin katseesta, että nyt v***ttaa"

Sanomalehti Keskisuomalainen kertoi maanantaina Jyväskylässä autoilleesta Volvo-kuljettajasta, joka kertoi joutuneensa sporttisella BMW:llä ajaneen kuljettajan rattiraivon kohteeksi. Tänään torstaina lehti uutisoi BMW-kuljettajan näkemyksestä.

Pääkuvan video

Audi-kuski piinasi edellä ajavaa

Volvo-kuljettaja kertoo ajaneensa Nelostietä, kun viereiselle kiihdytyskaistalle ilmestyi BMW:n Z4-urheiluauto, jonka kuljettaja yritti ahdistaa hänet vaihtamaan kaistaa pyrkiessään liittymään valtatielle. Hän kertoo BMW-kuskin lopulta kiihdyttäneen voimakkaasti ja ehtineen hänen edelleen juuri ennen kiihdytyskaistan päättymistä.

Tämä ei Volvo-miehen mukaan BMW-kuskille kuitenkaan riittänyt, sillä kummankin poistuttua samasta liittymästä, alkoi BMW hidastella tarkoituksellisesti. Volvo-kuljettajan mukaan vauhti putosi Saarijärventiellä noin 25 kilometriin tunnissa.

Keskisuomalainen tavoitti BMW-kuljettajan tänään torstaina. Hän muisti tapauksen eikä kiistänyt Volvo-kuljettajan näkemystä tapahtumien kulusta. Syyllisestä hänellä oli kuitenkin varsin toisenlainen käsitys.

– Läksin kiihdyttämään liittymästä normaalisti Palokan suuntaan, ja samaan aikaan ajoi Tourulan suunnasta joku farmari-Volvo. Rupesin tietysti kiihdyttämään, jotta pääsisin motarille, ja Volvo kiihdytti rinnalla samaan aikaan, etten varmasti pääsisi sinne. Se oli niin härskiä kiusantekoa, että kyllä siinä rupesi vähän käämi nousemaan, BMW-kuljettaja kertoi Keskisuomalaiselle.

– Sen verran katsoin Volvo-kuskia silmiin, että näin jo katseesta, että nyt kuskia v***ttaa. Valitettavasti menestys näkyy tällaisessa autossa, jos pikkuisen voi leikkiä laskea, hän jatkoi.

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme