Mainos
Mainos

Turvapaikanhakijoiden autoja huutokaupataan taas – nämä 36 autoa pian tarjolla

Tulli huutokauppaa 36 valtiolle luovutettua ja tulliselvittämätöntä ajoneuvoa Raja-Joosepin rajanylityspaikalla syyskuun alussa. Tulli muistuttaa paikan päälle tulijoita tullihuutokaupan pelisäännöistä ja huonokuntoisten ajoneuvojen asianmukaisesta säilyttämisestä.

Ajoneuvohuutokauppa pidetään lauantaina 3. syyskuuta kello 12 Raja-Joosepin rajanylityspaikalla Ivalossa.

Myytäviin ajoneuvoihin voi tutustua huutokauppapäivänä ennen varsinaisen myynti-tilaisuuden alkua. 

Tulli ei vastaa myytävien ajoneuvojen laadusta, kunnosta, käyttöturvallisuudesta tai soveltuvuudesta. Tulli ei myöskään vastaa auton mittarilukeman, mahdollisesti ilmoitetun vuosimallin eikä muidenkaan tietojen oikeellisuudesta. Ajoneuvot myydään aina joka suhteessa sellaisena kuin ne ovat.

Tullihuutokaupasta ostettuja tavaroita ei voi vaihtaa eikä palauttaa.

Huutokauppahintaan lisätään 24 prosentin arvonlisävero. Tavarat on maksettava huutokauppatilaisuudessa käteisellä rahalla tai pankin varmentamalla shekillä, ellei huutokauppatilaisuudessa muuta ilmoiteta.

Tullihuutokaupasta ostettua ajoneuvoa ei saa käyttää liikenteessä, eikä merkitä rekisteriin ennen kuin ajoneuvosta määrättävä autovero on maksettu.

Ajoneuvot, jotka eivät mene kaupaksi, jäävät valtiolle ja ne hävitetään tullivalvonnassa.

Lähde: Tulli

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme