Mainos
Mainos

"Upein automainossarja, joka on koskaan tehty" – voitko katsoa nämä nauramatta?

Tämän mainostarinan keskiössä on Anchan – mies, joka ei keksinnöillään voi voittaa ystävänsä uutta autoa.

"Upein automainossarja, joka on koskaan tehty". Näin Car Throttle -sivusto kuvailee japanilaisia Daihatsu Waken mainoksia, eikä suinkaan suotta!

Sivuston mukaan automainokset ovat tavallisesti "roskaa". Kukapa ei olisi nähnyt sataa samanlaista mainosta, joissa uudenkarhea, hopeinen auto ajelee vuoristotiellä tai yöllisessä kaupunkimaisemassa? Daihatsu Wake -mainokset ovat tähän verrattuna todellakin jotain ihan muuta. Myös auto itsessään on sopivasti omituisen näköinen – kuten mainoksista voi havaita!

Mainostarinan keskiössä on Anchan, mies, jonka ystäväpariskunnalla on uusi, upea auto. Anchan kehittää tauotta erilaisia elämäänsä ja varsinkin autonsa tilavuutta parantavia keksintöjä, jotka ystäväpariskunnan Wakessa tietysti on jo valmiina.

Lopulta käy ilmi, että Wake voittaa joka kerta – ja sekös Anchania ja hänen naisystäväänsä harmittaa. Pian katsojatkin otetaan mukaan ”ylivertaisen Waken” vastaiseen taisteluun.


***


Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme