Mainos
Mainos

Uskomaton video: Teslan autopilotti ennusti onnettomuuden – ihmiskuskit ihan pihalla

Autonomiset autot tulevat pelastamaan todella paljon ihmishenkiä, jos oheisesta videosta voi mitään päätellä. Videolla nähdään, miten itsenäisesti ajava Tesla onnistuu ennustamaan kolarin ja reagoimaan ennen kuin muilla autoilijoilla on tietoakaan, mitä on tapahtumassa.

Teslan autonomisen ajamisen mahdollistava Autopilot-toiminto on saanut uusia ominaisuuksia, joista yksi nähdään tositoimissa oheisella videolla.

Moottoritiellä Hollannissa eilen kuvatulla videolla itsenäisesti ajava Tesla hidastaa vauhtiaan ennustettuaan edellä pian tapahtuvan onnettomuuden.

Todennäköisesti johonkin aivan muuhun kuin ajamiseen keskittyvällä Opel Corsan kuljettajalla ei ole aavistustakaan, että hän on ajamassa tumman katumaasturin perään, mutta Opelin takana tuleva Tesla huomaa vaaran.

Teslan "autopilotti" pystyy näkemään edellä olevan auton edelle ja reagoimaan juuri tällaisiin tilanteisiin. Tässä tapauksessa Tesla havaitsi mustan katumaasturin jarruttavan voimakkaasti ja puuttui peliin.

Kukaan ei loukkaantunut vakavasti rajusta törmäyksestä huolimatta.

***

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme