Mainos
Mainos

Uudenkaupungin autotehdas laajentaa – lähes sadan miljoonan euron jättikauppa!

Valmet Automotive ostaa kansainvälisen teknologiayritys Semconin.

Semconin kanssa allekirjoitettu sopimus ja aiemmin julki tullut kumppanuus sähköautoakkujen ja energiavarastojen tarjoajan CATL:n kanssa vahvistavat Valmetin asemaa nopeasti kasvavilla sähköautomarkkinoilla.

Kaupan myötä Valmet Automotive työllistää noin 800 uutta henkilöä ja kasvattaa liikevaihtoaan jopa 90 miljoonalla eurolla.

– Meillä on nyt lähes 1000 suunnittelijan tiimi Suomessa ja Saksassa. Nyt voimme entistä paremmin vastata autonvalmistajien tarpeisiin, toteaa Valmet Automotiven toimitusjohtaja Ilpo Korhonen yhtiön tiedotteessa.

Valmet Automotive pyrkii kaupan myötä laajentamaan toimintaansa sopimusvalmistuksesta ja avoautojen kattojärjestelmistä ja kehittyä autoteollisuuden keskeiseksi suunnittelupalvelujen tarjoajaksi Euroopassa.

Ostettu kokonaisuus sisältää suunnittelu- ja testauspalveluja sekä prototyyppi- ja erikoissarjavalmistusta. Kaupan myötä valmet Automotive hyötyy myös Semconin pitkäaikaisista asiakassuhteista saksalaisten autovalmistajien kanssa.

Lähde: Valmet Automotive

***


 

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme