Mainos
Mainos

Uudenlainen rikollisuus piinaa autoilijoita – epäiltyjä katalysaattorivarkaita kiinni Helsingissä

Helsingin poliisi varoittaa aivan viime aikoina ilmenneestä rikollisuuden muodosta, jossa ajoneuvojen katalysaattori on irrotettu pakoputkesta sahaamalla tai putkileikkureilla leikaten. Tapauksia on ollut pääkaupunkiseudulla on useita.

Nyt poliisi selvittää viime yönä kiinniotettujen miesten osuutta näihin tekoihin.

Poliisille tuli aamuyöllä ilmoitus, jonka mukaan Roihuvuoressa Strömsinlahden parkkipaikalla olisi henkilöitä, jotka yrittävät anastaa jotain pysäköidystä ajoneuvosta.

Poliisin saapuessa paikalle oli Tulisuontien ja Strömsinlahdenkujan risteyksessä mies, joka puhui puhelimeen. Mies lähti heti poliisipartion nähtyään kävelemään pois päin. Poliisipartio pysäytti miehen henkilöllisyyden selvittämiseksi. Samalla läheltä lähti liikkeelle henkilöauto, joka pysäytettiin.

Ajoneuvossa oli kaksi ulkomaalaismiestä.

Tapahtumapaikkaa tutkittaessa poliisipartio huomasi, että yhdessä Strömsinlahdenkujan varressa kaupungin parkkipaikalla olevassa ajoneuvossa oli katalysaattorissa kiinni punaiset putkileikkurit. Katalysaattoriin oli tullut leikkausura, mutta pakoputki ei ollut poikki.

Kaikki kolme ulkomaalaismiestä otettiin kiinni epäiltynä varkauden yritykseen ja kuljetettiin poliisin tiloihin.

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme