Mainos
Mainos

Uusia Tesloja kuljetetaan Norjassa vanhoilla rekoilla – Elon Musk ilmoitti toimitusten vähentämisestä

Norja on Teslan yksi tärkeimmistä, ellei jopa tärkein, markkina-alue. Nyt sähköautovalmistaja on kuitenkin joutunut toppuuttelemaan kuljetuksiaan turvallisuuspuutteiden vuoksi.

VIDEO: Helsinkiläismies osti vanhalle Volvolleen mainospaikan Putouksen finaalin katkolta

Norjan viranomaiset ovat joutuneet toistuvasti puuttumaan uusia Tesloja kuljettavien rekkojen matkantekoon. Liikennevirasto muun muassa määräsi viime viikolla ajokieltoon rekan, jonka valoissa, ohjauslaitteissa ja perävaunun kiinnityksessä oli vakavia puutteita. 

– On selvää, että olemme ylittäneet paikallisen kuljetuskapasiteetin, Musk tviittasi lauantaina.

– Asiakkaidemme tyytyväisyys ja turvallisuus merkitsevät meille enemmän kuin muutaman ylimääräisen auton myynti tällä neljänneksellä, hän jatkoi.

Teslan mukaan ongelmat ovat seurausta siitä, etteivät he ole kyenneet löytämään riittävästi autonkuljetusrekkoja, jotka täyttäisivät Norjan tiukat vaatimukset.

Aiemmin maaliskuussa Tesloja kuljettanut rekka kolaroi matkalla Göteborgista Osloon. Onnettomuudesta ei aiheutunut henkilövahinkoja, mutta kaksi Model S:ää vaurioitui lunastuskuntoon.

Teslalla jokaisen vuosineljänneksen viimeinen kuukausi on muita kiireisempi heidän tuotantorytminsä vuoksi.

***

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme