Mainos
Mainos

Vähemmästäkin hymyilyttää: Ronaldolta peukkua 2,4 miljoonan euron Bugatti Chironille

Juuri ennen kuin Bugatti luovuttaa ensimmäiset Chironit uusille omistajilleen, päästi se maailman parhaan jalkapalloilijan katsomaan, miltä maailma näyttää 2,4 miljoonan euron arvoisen auton ratin takaa. 

Ranskalaisen luksusvalmistajan videolla portugalilaissuuruus Cristiano Ronaldo nähdään tutustumassa maailman nopeimpaan ja tehokkaimpaan sarjatuotantoautoon. "CR7" pääsi antamaan Chironille monoa myös radalla – tai niin videolla ainakin uskotellaan. 

Bugattin mainoskasvoksi päätymiseen on saattanut vaikuttaa myös se tosiasia, että Ronaldon tallista löytyy muiden harvinaisuuksien lisäksi myös Chironia edeltänyt Veyron.

Bugatti Chiron on varustettu 8-litraisella, käsittämättömät 1 500 hevosvoimaa tuottavalla 16-sylinterisellä moottorilla. Auto kiihtyy nollasta sataan parhaimmillaan 2,3 sekunnissa ja saavuttaa jopa 420 kilometrin huippunopeuden. Autoa valmistetaan vain 500 kappaletta. 

Lähde: Bugatti

***

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme