Mainos
Mainos

Valmistaja kutsuu 11 autoaan takaisin ehkä maailman mitättömimmän asian vuoksi

Italialainen urheiluautovalmistaja Lamborghini on ilmoittanut takaisinkutsusta, joka koskee vain 11 autoa. Myös itse "vika" on jossain surkuhupaisan ja mitättömän välillä.

Pääkuvan video

Toimittajat päästettin ääriharvinaisten Lamborghini Centenariojen rattiin Nardon radalle

Lamborghinin harvinaista Centenario-superautoa on valmistettu vain 40 yksilöä. Pieni valmistusmäärä tarkoittaa muun muassa sitä, että takaisinkutsua vaativat ongelmat saadaan kuntoon varsin ketterästi.

Valmistaja onkin nyt saanut Yhdysvaltain liikenneturvallisuusvirasto NHTSA:lta käskyn kutsua takaisin 11 kappaletta Centenarioita, joihin liimatuissa tarroissa on ilmoitettu autolle väärä kokonaismassa. Korjaus? Autoon liimataan tarra, jossa luku on oikein. Toimenpide on omistajille luonnollisesti maksuton.

NHTSA:n mukaan tarrassa oleva väärä luku voi johtaa siihen, että autoon lastataan tavaraa enemmän kuin se pystyy turvallisesti kantamaan. Kyseessä on Lamborghini Centenario – mihin ihmeeseen siinä edes pystyy lastaamaan tavaroita?

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme