Mainos
Mainos

Volkswagen avasi Suomeen verkkokaupan – uusi auto netistä parissa viikossa

Uuden auton ostamiseen verkosta on nyt aiempaa enemmän vaihtoehtoja, kun Volkswagen avasi oman nettikauppansa.

Uuden Volkswagenin voi nyt ostaa pelkästään verkossa asioimalla. Tarjolla on ainakin alkuvaiheessa vain Up- ja Beetle-malleja. Toimitusajaksi luvataan nopeimmillaan kaksi viikkoa.

Asiakas valitsee verkkokaupasta haluamansa mallin, värin ja varusteet sekä rahoituksen itselleen sopivalla kuukausierällä. Tämän jälkeen valitaan vain VW-jälleenmyyjä, josta auto noudetaan.

Asiakkaalla on oikeus perua kauppa 14 vuorokauden kuluessa. Sen jälkeen on toiset 14 vuorokautta aikaa palauttaa auto jälleenmyyjälle.

Uusia autoja on aiemmin voinut ostaa verkosta muun muassa pari vuotta sitten avatusta Autoverkkokauppa.fi-palvelusta, jossa tarjolla on Bassadone Automotive Nordicin edustamat merkkejä, kuten Renault, Hyundai, Dacia ja Suzuki. Lisäksi useat perinteiset autoliikkeet tarjoavat mahdollisuutta nettishoppailla käytettyjä autoja.

***

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme