Mainos
Mainos

Volkswagen Jetta uudistui päästä varpaisiin – huonoja uutisia suomalaisille

Volkswagen Jetta on USA:n suosituin saksalaisauto, ja maailmanlaajuisesti sitä on myyty yli 17 miljoonaa kappaletta. Nyt valmistaja on esitellyt auton seuraavan sukupolven.

Volkswagen on esitellyt Detroitin autonäyttelyssä seuraavan painoksen suositusta Jetta-mallistaan.

Samalle MQB-alustalle muun muassa Golfin, Tiguanin ja Arteonin kanssa rakentuva Jetta tarjoaa aiempaa enemmän tilaa matkustajille ja on terävöittänyt ilmettään joka puolelta.

Autoon on luonnollisesti saatavissa valmistajan viimeisintä teknologiaa niin turvallisuus- kuin mukavuuspuolellekin. Muun muassa automaattinen hätäjarrutustoiminto ja kuolleen kulman varoitin ovat vakiovarusteita.

Meksikossa auto saapuu myyntiin ensimmäisen vuosineljänneksen aikana, Yhdysvalloissa toisen. Kiinassa Jetta saapuu myyntiin Sagitar-nimellä.

Volkswagenia Suomeen maahantuovan VV-Auton viestintäpäällikkö Riitta Karjalainen vahvisti, että uutta Jettaa ei tulla näkemään Suomessa eikä muuallakaan Euroopassa.

Lähde: Volkswagen

***

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme