Mainos
Mainos

Volkswagen perustamassa uutta yhtiötä – työllistäisi jopa 80 000

Volkkarilla uskotaan, että autojen komponenttien valmistuksesta on mahdollista tehdä aiempaa kannattavampaa.

Lähellä Volkswagenia olevan lähteen mukaan konserni suunnittelee uuden yhtiön perustamista. Se keskittyisi erityisesti sähköautoissa käytettävien osien valmistamiseen ja pyrkisi näin varmistamaan sekä osien riittävyyden että työpaikkojen pysymisen.

Sähköautojen osiin panostaminen olisi analyytikkojen mukaan järkevää, sillä se tekisi koko brändistä aiempaa kilpailukykyisemmän tuoden myös säännöllisiä lisätuloja. Myös aika on otollinen, sillä vaikka Volkswagen on valmistanut autoja kymmenien vuosien ajan ja sillä on kattavat alihankkijaverkostot, jotka tuottavat sille osia, on sähköautojen komponenttibisnes vielä lapsenkengissään.

Konsernin työntekijöille on kerrottu uuden yhtiön työllistävän noin 80 000 henkilöä, joiden päävastuualueena olisi komponenttien valmistus, mutta tarkempia yksityiskohtia suunnitelmista ei toistaiseksi ole päässyt julkisuuteen.

***

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme