Mainos
Mainos

Volvo rikkoi ennätyksen Nürburgringillä, mutta ei kertonut siitä kenellekään

Kun autovalmistajien tehomallit käyvät rikkomassa ennätyksiä legendaarisella Nürburgringillä, on siitä yleensä odotettavissa juhlava lehdistötiedote ja runsaasti kuvamateriaalia.

Volvo kävi noin vuosi sitten testaamassa tehomallinsa kulkua Saksassa sijaitsevalla 20-kilometrisellä Nürburgringillä. Siellä ajettuja kierrosaikoja seurataan automaailmassa intohimoisesti ja ennätyksistä todellakin kerrotaan koko maailmalle.

Ruotsalaiset ovat kuitenkin astetta vaatimattomampaa kansaa. Volvo S60 Polestar nimittäin rikkoi vuosi sitten neliovisten tuotantoautojen rataennätyksen, kellottaen uudeksi ajaksi 7:51:110. Mutta valmistaja pysyi hiljaa.

Volvon mukaan se halusi pitää asian salassa, koska se oli testannut S60 Polestarissa tekniikkaa, jota se halusi hyödyntää myös WTCC-sarjan kilpa-autoissaan, jotka ajavat tänä viikonloppuna juuri Nürburgringillä.

***

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme