Mainos
Mainos

VS: Sakot tuli, vaikka kiekko oli paikoillaan – näkyi jopa parkkipirkon ottamassa kuvassa

Pysäköinninvalvontaa suorittava yritys yritti sakottaa autoilijaa ilman pätevää syytä, uutisoi Vantaan Sanomat. Yritys pitää tapausta inhimillisenä virheenä.

Lehti kertoo vantaalaismiehestä, joka oli pysäköinyt autonsa Simonkylässä kiekkopaikalle viime marraskuussa. Hän oli lehden mukaan asioilla noin seitsemän minuuttia.

Yllätys oli suuri, kun hän sai joulukuussa maksumuistutuksen maksamattomasta parkkisakosta – sakosta, jota hän ei tiennyt saaneensa alun perinkään.

– Pyysin yritykseltä valokuvat tilanteesta ja sain ne. Valokuvista näkee selvästi, että kiekkoa on käytetty asianmukaisesti. Siltikin tässä sähköpostiviestissä edelleen kehotetaan minua maksamaan sakko, mies kertoi Vantaan Sanomille.

Valokuvassa näkyi miehen mukaan myös valvojan antama parkkisakko. Mies kertoo, ettei sakkoa ollut tuulilasissa, kun hän palasi autolleen.

Parkkipate Oy mitätöi maksun sen jälkeen, kun vantaalaismies oli yhteydessä yritykseen ja ilmoitti asianmukaisesti asetetun parkkikiekon näkyvän kuvissa selvästi.

– Kyseessä on ollut inhimillinen virhe, jossa valvojamme ei ole huomannut ajoneuvon tuulilasin sisäpuolella olevaa pysäköintikiekkoa. Valitettavasti myöskään asiakaspalvelumme ei ole huomannut pysäköintikiekkoa kuvista, ja näin ollen valvontamaksu on myös alkuperäisessä vastineessamme virheellisesti pidetty voimassa, yrityksestä kerrottiin Vantaan Sanomille.

***

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme