Mainos
Mainos

VW:lle uutta johtoa – spekulaatioita ei julkaista

Volkswagenin hallintoneuvosto on nimittänyt uudeksi puheenjohtajakseen Hans Dieter Pötschin. Hallintoneuvosto on Volkswagenin korkein hallintoelin. Pötsch siirtyy tehtävään yhtiön talousjohtajan paikalta.  

Pötsch kommentoi valintansa jälkeen lyhyesti Volkswagenia ravistelevaa päästöskandaalia. Hän sanoi, että skandaalin selvittämiseen menee aikaa, muttei antanut muita lisätietoja.  

– Spekulaatiot tai epämääräiset, alustavat raportit eivät auta ketään. Siksi tulee viemään aikaa, ennen kuin meillä on tosiasioihin perustuvia ja luotettavia tuloksia ja voimme tarjota teille kattavaa tietoa, hän sanoi.  

Saksan viranomaiset odottavat Volkswagenilta tänään suunnitelmia siitä, miten ja millä aikataululla yhtiö aikoo korjata päästömanipuloidut autonsa.

Saksan liikenneministeriön mukaan Volkswagen on vakuuttanut, että se toimittaa selvityksen ennen takarajan umpeutumista. Ei ole tiedossa, aiotaanko selvityksen sisällöstä kertoa julkisuuteen tänään.  

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme