Mainos
Mainos

Yli 30 autoalan yritystä Kuluttaja-lehden mustalla listalla – asiointia kehotetaan välttämään

Kuluttaja-lehden mustalla listalla on yhteensä 33 suomalaista autoalan yritystä. Lehti kehottaa välttämään näissä yrityksissä asiointia.

Kuluttajariitalautakunnan suositusten vastaisesti toimineita yrityksiä listataan Kuluttajan verkkosivuilta löytyvälle mustalle listalle. Lista pitää sisällään yhteensä 92 suomalaista tai Suomessa toimivaa yritystä. Näistä lähes kolmannes on autoalan liikkeitä.

Jokaisen listalle joutuneen yrityksen kohdalla on selitys siitä, millainen tapaus on listalle päätymisen taustalla, ja mitä kuluttajariitalautakunta on tapauksessa suosittanut. Osa yrityksistä on ollut listalla jo useampia kertoja. Ennen listalle joutumista yrityksillä on Kuluttaja-lehden mukaan useita kuukausia aikaa noudattaa kuluttajariitalautakunnan suosituksia.

Kuluttaja-lehti toimittaa listan itsenäisesti kuluttajariitalautakunnan julkisista asiakirjoista. Tapauksia on listattu vuodesta 2014 eteenpäin.

Aiheesta uutisoi aiemmin muun muassa Ilta-Sanomat.

***


Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme