Mainos
Mainos

Ylipainoinen pesukarhu jäi jumiin panssarivaunuun – kyllä, luit oikein

Aina toisinaan internetissä tulee vastaan videoita, joille nauraminen tuntuu yksinkertaisesti väärältä. Tässä yksi niistä.

Amerikkalaisessa sotilastukikohdassa kuvatulla videolla nähdään pahaan kiipeliin itsensä saanut pesukarhu. Hieman tuhdimpaan kuntoon päässyt kaveri on onnistunut jäämään jumiin panssarivaunun ilmanottoaukkoon.

Pelastusyritykset vaikuttavat aluksi täysin toivottomilta, kun videolla nähtävä mies ei saa kunnon otetta sätkivästä pesukarhusta. Hän ei myöskään uskalla vetää kovasti, ettei satuta panikoivaa eläintä.

Miehen naureskelevat, että operaatiossa kaivattaisiin voita. Ennen kuin kukaan ehtii moista noutaa, löytää pesukarhunpelastaja kuitenkin oikean otteen ja kulman, jolla eläin saadaan vapautettua pinteestä.

Videon lopussa nähtävä pesukarhun heittäminen alas panssarivaunun päältä voi vaikuttaa julmalta, mutta tuskin kukaan haluaa päälleen kiukkuisen ja hätääntyneen pesukarhun vihaa. Eläin kuitenkin loikki nopeasti metsikön suojiin ja selvisi koettelemuksestaan toivon mukaan vahingoittumattomana.

***

​​​​​​​

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme