Mainos
Mainos

4 vinkkiä iPhone-käyttäjille – näistä et edes tiennyt!

Applen iPhone-puhelimista löytyy ominaisuuksia, joista et välttämättä tiedäkään.

IPhone-älypuhelimet ovat olleet markkinoilla lähes yhdeksän vuoden ajan. Puhelimesta löytyy varmasti silti ominaisuuksia, joista et ole kuullutkaan.

Mashable kokosi neljä vinkkiä, joilla puhelimesta saa vieläkin enemmän irti.

1. Haku-kenttää voi käyttää monin tavoin

Tiesitkö, että aloitussivun haku-kenttään pystyy syöttämään esimerkiksi laskutoimituksia, yhteystietoja ja sovelluksia? Haku etsii myös säätiedot syöttämällä kenttään ”sää”.

2. Oikean asetuksen löytäminen voi olla myös helppoa

Yksittäisten asetusten haku on toisinaan raastavaa. Asetuksissa voi kuitenkin syöttää myös hakuja, jolloin oikean asetuksen löytyminen käy nopeammin. Haku-kenttä aukeaa napauttamalla näytön yläreunan Asetukset-otsikkoa, kun olet ensin avannut Asetukset päävalikosta.

3. 3D Touch

Jos sinulta löytyy iPhone 6S tai iPhone 6S Plus, löytyy puhelimestasi myös 3D Touch -ominaisuus. Ominaisuuden saa käyttöön painamalla voimakkaasti esimerkiksi kuvaa tai linkkiä. Painallus avaa pikavalikon, jolla esimerkiksi linkki avautuu esikatselunäkymäksi. Linkkiä ei siis tarvitse klikata ja ladata, vaan sen sisällön voi tarkastaa toiminnolla nopeasti.

4. Pikavalikko käyttöön

Apple lisäsi iOS 7:n myötä aloitusnäyttöön uuden ominaisuuden: pikavalikko avautuu vetämällä sen näytön alareunasta auki. Pikavalikosta on mahdollista esimerkiksi aktivoida Bluetooth tai langaton verkkoyhteys sekä avata nopeasti paljon käytettyjä sovelluksia, kuten kameran, kellon ja laskimen.

 

Lähde: Mashable

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme