Mainos
Mainos

80-vuotias isoisoäiti on innokas videopelaaja – YouTuben pelivideoilla tuhansia katselijoita

80-vuotias isoisoäiti kerää jopa kymmeniä tuhansia katselukertoja pelivideoilleen.

Yhdysvalloissa, Virginiassa asuva Shirley Curry on leski ja neljän lapsen äiti, jolla on lisäksi yhdeksän lapsenlasta ja yksi lapsenlapsenlapsi. Lisäksi hän on myös innokas videopelaaja.

Shirley on tullut tutuksi YouTubessa, johon lataa pelivideoitaan. Vasta hiljattain hän juhlisti vloggaaja-uraansa ladattuaan 300. videonsa palveluun.

Shirley pelaa enimmäksen Skyrim-videopeliä. Isoisoäiti kertoo pitävänsä ainoastaan realistisia ihmisiä tai realistiseen maailmaan sijoittuvista peleistä. Shirley kertoo kokeilleensa muunkinlaisia pelejä, muttei ole pitänyt niistä.

Jos kuva ei näy, katso se täältä.

Shirley on myös aktiivinen sosiaalisessa mediassa: hänet löytää YouTuben lisäksi Twitteristä, Instagramista, Twitchistä, Steamista ja Facebookista.

Vaikka pelaaminen ja somettaminen eivät katso ikää, on Shirley poikkeava persoona pääosin nuoremmista pelaajista koostuvassa yhteisössä.

 

Lähde: Polygon

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme