Mainos
Mainos

9 vinkkiä iPhone-käyttäjille: Näin otat huomattavasti parempia kuvia

Apple on julkaissut YouTubessa kanavallaan yhteensä yhdeksän opasvideon sarjan teemalla "kuinka ottaa kuvia iPhone 7:lla". Aiemmin helppokäyttöisyydellä mainetta niittänyt älypuhelimen uusin malli ei olekaan ominaisuuksiltaan enää yhtä yksinkertainen ja intuitiivinen kuin aiemmin.

Applen puhelimien mukana ei tule käyttöohjetta. Nyt uusin malli iPhone 7 on täynnä niin edistynyttä tekniikkaa, että yritys on katsonut parhaaksi julkaista ohjevideoita puhelimen kameraa koskien, jotta käyttäjät saisivat luureistaan mahdollisimman paljon irti.

Videosarja sisältää ohjeet aiheista kuinka ottaa still-kuva kesken videon, selfie ajastimen avulla, valokuvata ainutlaatuisista kulmista, kuinka kuvata auringonlaskuja, hyvä muotokuva, lähikuva, panorama-kuva, kuinka kuvata ilman salamaa ja kuinka kuvata liikkuvaa kohdetta.

Alla esimerkiksi kaksi videota, jotka ohjeistavat parempien kuvien ottamiseen. Kaikki videot ovat katsottavissa Applen YouTube-kanavalta.

Ohjevideo 1: Kuinka syntyy loistava muotokuva

Ohjevideo 2: Kuinka ottaa lähikuvia

Lähde: CNET

***

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme