Mainos
Mainos

Adoben tulos yllätti

Maailman suurimman grafiikka- ja julkaisuohjelmistovalmistajan Adoben toisen neljänneksen tulos ylitti odotukset. Tulosta vauhditti sen Photoshop- ja Acrobat-tuotteiden hyvä kysyntä.

Adobe kertoi torstaina, että sen voitto nousi kesäkuun alussa loppuneella kolmen kuukauden tilikaudella 61 prosenttia 45 miljoonaan dollariin, mikä teki 0,7 dollaria osaketta kohti. Viime vuonna samaan aikaan voitto oli 28 miljoonaa dollaria. Analyytyikot olivat odottaneet Adoben voitoksi nyt 0,65 dollaria osaketta kohti. Adoben liikevaihto kasvoi kahdeksan prosenttia 245,9 miljoonaan dollariin.

Adobe ylitti analyytikkojen odotukset jo vuoden ensimmäisen neljänneksen tuloksellaan, kun yhtiön uudelleenjärjestely oli kestänyt kuusi kuukautta. Aiemmin kesäkuussa Adobe ilmoitti vähentävänsä työntekijöitään 9 prosentilla eli 250 työpaikalla.
(STT)

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme