Mainos
Mainos

Ahvenanmaalta vetoomus Yleisradiolle

Yleisradio aikoo vuodenvaihteen jälkeen hoitaa uutisoinnin Ahvenanmaalta free lance -toimittajien voimin tai mannermaalta käsin.

Ahvenanmaan maakuntaneuvos Roger Nordlund ja maaherra Peter Lindbäck vetoavat Yleisradioon toimituksen säilyttämiseksi Maarianhaminassa. Nordlund ja Lindbäck lähettivät yhteisen kirjeen Yleisradion toimitusjohtajalle Mikael Jungnerille.

Kirjeessään Nordlund ja Lindbäck painottavat Yleisradion roolia sillanrakentajana Ahvenanmaan ja Manner-Suomen välillä. Yleisradion pitäisi nyt heidän mukaansa osoittaa vastuuntuntoa ja antaa Maarianhaminan toimituksen toiminnan jatkua.

Yleisradiolla on Ahvenanmaalla yhden toimittajan yksikkö. Toimittajan työsopimus päättyy vuodenvaihteessa, eikä sitä Yleisradion suunnitelmien mukaan uusita. Yleisradio aikoo hoitaa uutisoinnin Ahvenanmaalta free lance -toimittajien voimin tai mannermaalta käsin.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme