Mainos
Mainos

Aktivist Network osti Nöjesguidenin

Suomalainen Aktivist Network on ostanut Pohjoismaiden johtavan kaupunkilehtien kustantajan Nöjesguidenin. Kauppaan kuuluvat myös ruotsalaisen Nöjesguidenin tytäryhtiöt Norjassa ja Tanskassa. Nöjesguiden ilmestyy Tukholmassa, Göteborgissa ja Malmössa. Tytäryhtiöiden lehtiä ovat Norjassa ilmestyvä Natt & Dag sekä Tanskassa julkaistava Nat & Dag.

Aktivist Network saa toimitusjohtaja Harri Yli-Kujalan mukaan nyt tehdyllä kaupalla lisää voimavaroja nykyisiä liiketoimia ja laajentumista varten. Yhtiö toimii jo ennestään Suomen lisäksi Virossa, Puolassa, Venäjällä ja Saksassa. Suomessa Aktivist-lehti ilmestyy kuukausittain Helsingissä, Turussa ja Tampereella. Painettujen lehtien lisäksi Aktivist jakaa kaupunkitietoa Internetissä.

Vuonna 1997 perustetun Aktivist Networkin suurimmat omistajat ovat CapManin hallitsemat rahastot, saksalainen Consors, Carnegie Startup Fund sekä yhtiön työntekijät. Yhtiö tunnettiin aiemmin nimellä Suomen Infopiste. Myös Nöjesguidenin entisistä omistajista Ajje Ljungbergista ja Michael Marlow'sta tulee kaupan jälkeen Aktivist Networkin omistajia.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme