Mainos
Mainos

Älä koskaan vanhempana sorru tähän virheeseen – Facebook-profiili ei välttämättä kerro kaikkea lapsestasi

Nuorten Facebook-profiili on usein pelkkä "julkisuuskelpoinen esittelyversio" nuoren elämästä.

Kerroimme kuluneella viikolla, että DNA:n digipalveluiden kehityspäällikkö Timo Kataja kertoi DNA:n blogissa kolme suoraa syytä, miksi nuoriso ei enää käytä Facebookia yhtä ahkerasti kuin aiemmin.

Blogissa Kataja nosti myös esille erittäin tärkeän huomion liittyen nuorten käyttäytymiseen Facebookissa.

"Vanhempien hyvä muistaa"

Katajan mukaan nuorten paetessa ja vähentäessä Facebookin käyttöä, ei siellä julkaistava sisältö ole niin aitoa kuin aiemmin. Nuoren oma Facebook-profiili ei välttämättä vastaa todellisuutta tai nuoren todellista elämää.

– Vanhempien on ehkä hyvä muistaa, ettei Facebook kerro oikeaa tarinaa nuoren elämästä. Se on nykyään pelkästään kiillotettu, julkisuuskelpoinen ja kädenlämpöinen "Soveltuu kaikenikäisille" -esittelyversio, Kataja kirjoittaa DNA:n blogissa.

Snapchat villitsee nuoria

Nuoret käyttävätkin nykyisin enemmän esimerkiksi Instagramia ja WhatsAppia sekä Snapchatia.

Erityisesti Snapchat on noussut nuorten keskuudessa suosituksi viestintäkanavaksi viime aikoina. Palvelussa käyttäjät voivat seurata toistensa elämää lähettämällä tilannekuvia sekä seuraamalla toistensa "tarinoita".

Lähde: DNA:n blogi

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot