Mainos
Mainos

Alaston mies tekstiviestin uhrina

Yllättynyt talonomistaja ei ollut hyvillään löytäessään kodistaan tekstiviestin paikalle houkutteleman aataminasuisen miehen.

Uusiseelantilainen nainen, joka lähetti alastoman miehen väärään osoitteeseen, on tuomittu puhelimen väärinkäytöstä.

17-vuotias nainen lähetti miehelle viekoittelevan tekstiviestin, esittäen kahta naista, jotka halusivat tarjota miehelle aikaisen joululahjan. Tekstiviestin mukaan miehen kannatti riisua vaatteensa etukäteen aikaa säästääkseen, paikallinen Manuwatu Standard -lehti kertoo.

31-vuotias mies kiiruhti annettuun osoitteeseen, riisui vaatteensa ja heitti ne sisään ikkunasta ennen kuin itse ylitti kynnyksen.

Annettu osoite vain oli väärä. Talonomistajan mielestä tempaus ei ollut lainkaan huvittava. Hän kutsui poliisit paikalle, ja mies pidätettiin luvattomasta tontillaolosta.

Poliisit selvittivät myös kutsuvan mutta valheellisen tekstiviestin lähettäneen naisen henkilöllisyyden. Häntä syytettiin puhelimen väärinkäytöstä.

Sekä nainen että mies välttivät syytteet. He saivat varoituksen ja joutuivat lupaamaan tuomarille käyttäytyvänsä hyvin.

(MTV3-Reuters)

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme