Mainos
Mainos

Älytamponi – älykkäin asia, jonka voit laittaa sisääsi?

Haluaisitko saada kännykkääsi reaaliaikaista tietoa elimistösi toiminnasta – myös alapääsi osalta?

Yhdysvaltalainen My Flow on startup-yritys, jonka kehittämä älytamponille kerätään parhaillaan rahoitusta. Älytamponin avulla naiset voisivat saada reaaliaikaista tietoa kuukautisistaan.

Se langattoman Bluetooth-tekniikan ja puhelinsovelluksen avulla. Tamponi lähettää viestin sovellukseen, kun tamponi on vaihdettava. Se osaa myös ennustaa kuukautisten päättymisen.

Kehittäjien alkuperäisenä ajatuksena oli tamponi, jossa langaton lähetin olisi asennettu tamponin sisään. Ratkaisua testanneet käyttäjät kuitenkin pitivät sitä epämukavana.

Älytamponin viimeisin versio toimii niin, että tamponin erityispitkä naru yhdistyy vyötärölle asetettavaan vastaanottimeen, joka lähettää tiedot älypuhelimeen.

Gizmodon artikkelissa pohditaan älytamponin sopivan erinomaisesti naisille, joille tamponin käyttö ei ole vielä tuttua. Kohderyhmää voisivat olla esimerkiksi nuoret naiset sekä naiset, jotka asuvat maissa, joissa tamponin käyttö ei ole yleistä.

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme