Mainos
Mainos

Amerikkalaislapset lähes 8 tuntia ruudun ääressä päivittäin

Amerikkalaiset lapset viettävät yhä enemmän aikaa elektronisten laitteiden parissa. Tuoreen tutkimuksen mukaan amerikkalaislapset kuluttavat päivittäin lähes kahdeksan tuntia netin, television, videopelien ja kännykän parissa. Asia ilmenee Kaiser Family Foundation -järjestön tutkimusraportista.

Raportin mukaan 8-18-vuotiaat lapset ja nuoret viettävät keskimäärin 7 tuntia ja 38 minuuttia eli yli 53 tuntia viikossa elektronisten laitteiden parissa.

Kasvu vuonna 2004 tehtyyn tutkimukseen on suuri, sillä tuolloin päivittäinen määrä oli keskimäärin kuusi tuntia ja 21 minuuttia.

Tutkimuksesta selviää, että ruudun ääressä paljon aikaa viettäneet saivat koulussa huonompia arvosanoja kuin vähemmän viettäneet.

Mustat ja latinalaisamerikkalaiset lapset ovat elektronisten laitteiden parissa keskimäärin neljä ja puoli tuntia kauemmin kuin valkoiset lapset.

(MTV3 - STT - DPA)

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme