Mainos
Mainos

Angry Birds yritysten "mustan listan" kärjessä

Tuoreen tutkimuksen mukaan peliyhtiö Rovion megahitti Angry Birds tuottaa yritysten pomoille harmaita hiuksia.

NetworkWorld kertoo mobiilaitteiden hallintapalveluita tarjoavan Zenprisen tekemästä tutkimuksesta. Zencloud MDM -palvelua käyttävissä yrityksissä Angry Birds on mobiilisovellusten mustan listan kärjessä.

Angry Birds ei ole suinkaan ainoa mustalle listalle joutunut mobiilisovellus, jonka käyttöä pomot koittavat työaikana estää.

Muita mustalla listalla paistattelevia mobiilisovelluksia ovat Facebook, Google Play, YouTube ja Skype.

Skypeen suhtautumisessa huomattiin kuitenkin selvää hajontaa. Zenprisen mukaan Skype on toisaalta myös monien yritysjohtajien suosimien ohjelmistojen joukossa.

Tutkimus paljastaa myös, että yritykset ovat viime aikoina alkaneet aiempaa enemmän estää "ei toivottujen" sovellusten käyttöä työaikana. Monien mobiilipalvelujen käyttöä estetään tietoturvauhkien pelossa. Tällaisia sovelluksia ovat mm. Dropbox, Evernote ja Cydia.

Zenprise myös havaitsi tutkimuksessaan Windows Mobile -käyttöjärjestelmää käyttävien asiakkaidensa määrän kääntyneen äkilliseen kasvuun Pohjois-Amerikassa viimeisen vuosineljänneksen aikana.

Zenprise arvelee, että Windows Mobile -laitteet soveltuvat kilpailijoitaan paremmin yritysten tarpeisiin.

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme