Mainos
Mainos

Antoiko Apple Nokialle uuden mahdollisuuden?

Teknologiayhtiö Apple ei eilen julkistanut täysin uusiksi muotoiltua iPhonea. Markkinat olivat sellaista jo ehtineet odottaa, sillä Applen osakekurssi notkahti lehdistötilaisuuden jälkeen yli viisi prosenttia.

Sen sijaan eilisessä lehdistötilaisuudessa julkistettiin iPhone 4:n perintöä jatkava iPhone 4S, joka on ulkomuodoltaan identtinen edeltäjänsä kanssa. Sisuskalut on kuitenkin laitettu uusiksi, ja ohjelmistopuolella uusi iPhone saa vetoapua uudenlaiselta puheentunnistusteknologialta.

Tämä saattaa antaa Nokialle uuden mahdollisuuden. Nokia on julkistamassa ensimmäiset Windows-puhelimensa kolmen viikon kuluttua Lontoossa. Jos niiden muotoilu on erityisen onnistunut ja jos puhelinten sisällä on uusinta mahdollista tekniikkaa, voi Nokia laittaa Applen voittokululle kapuloita rattaisiin.

Tietenkin Applen päätös pysyä vanhassa muotoilussa on myös Googlen Android-käyttöjärjestelmälle ja sitä käyttäville valmistajille mahdollisuus iskeä.

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme