Mainos
Mainos

AOL vaatii peleille luokittelua

America Online (AOL) aikoo kieltää aikuisten pelit ja ilman ikärajoitusta olevat pelit palvelussaan ja siirtyy vaatimaan kaikilta peleiltä viisi vuotta toiminnassa olleen Entertaiment Software Rating Boardin (ESRB) luokittelua.

Tätä käytäntöä sovelletaan AOL:ssa pelattavissa peleissä sekä AOL:n palvelinta käyttävien yhteistyökumppanien myymissä peleissä. AOL:n edustajan mukaan palvelimessa ei ole koskaan ollut aikuisten pelejä pelattavana.

Washington D.C.:ssä toimiva Interactive Digital Software Association (IDSA) on perustanut yleishyödyllisen ESRB:n, joka on luokitellut tuhansia videopelejä viime vuosina, ja sen arvioinnit löytyvät vähittäismyyntipakkauksista. IDSA:n jäseniä ovat muun muassa Fox Interactive, Microsoft ja Disney Interactive.

Ohjelmistojärjestön presidentin Doug Lowensteinin mukaan AOL:n aikeena on hänen ryhmänsä kanssa rohkaista koko teollisuudenalaa hyväksymään ESRB-luokittelu.
(MTV3)

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme