Mainos
Mainos

Apple hyvittää antennivialliset iPhonet ilmaisilla suojakoteloilla

Tietotekniikkajätti Apple lupaa ilmaisen suojakotelon jokaiselle antenniviallisen iPhone 4 -älypuhelimen omistajalle. Applea on riepoteltu medioissa sen jälkeen, kun yhtiö toi markkinoille uuden älypuhelimen. Puhelimissa on kolmen ensimmäisen myyntiviikon aikana ilmennyt antenniin liittyviä ongelmia, joiden takia käyttäjien puhelut ovat yllättäen katkenneet.

Apple myöntää kuitenkin uutuusmallinsa ongelmat ja iPhone 4 -puhelimen omistajille luvatun ilmaisen suojakotelon pitäisi Applen mukaan vähentää häiriöitä.

Applen toimitusjohtaja Steve Jobs sanoi perjantai-iltana järjestetyssä tiedotustilaisuudessa, että iPhone 4 -älypuhelin on ollut asiakastyytyväisyyden kannalta menestys, sillä vain 0,55 prosenttia ostajista on raportoinut kuuluvuusongelmista Applelle. Jobs kuitenkin myönsi puhelimeen liittyvät ongelmat.

- Emme ole täydellisiä, hän sanoi.

Jobsin mukaan iPhone 4 -puhelinta on myyty yli kolme miljoonaan kappaletta siitä lähtien, kun se kolme viikkoa sitten tuli myyntiin.

(MTV3 - AFP)

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme