Mainos
Mainos

Arveluttava deittipalvelu yhdistää pareja salasanan perusteella – somekansa lyttäsi idean

Deittisovelluksia on joka lähtöön, mutta Words of Heart onnistuu yllättämään toimintalogiikallaan.

Ajatus deittisovelluksesta, joka yhdistää pareja salasanan perusteella, on vähintäänkin arveluttava. Tällainen sovellus kuitenkin on olemassa, ja se on syystäkin herättänyt epäilyksiä sosiaalisessa mediassa, uutisoi Motherboard.

Kun sana Words of Heart -deittisivustosta kiiri Twitter-käyttäjien korviin, asiasta nousi pienimuotoinen kohu. Osa piti ideaa silkkana vitsinä, jotkut taas pitivät keksintöä hakkerien tökerönä yrityksenä urkkia ihmisten salasanoja.

Words of Heartin luonut Krzysztof Zając kertoo Motherboardille idean lähteneen vitsinä liikkeelle. Hän oli kuitenkin päättänyt viedä ajatuksensa maaliin asti ja rakentaa ideastaan toimivan deittipalvelun.

Hän päätyi kuitenkin lisäämään sivustolleen varoituksen, jossa kehotetaan käyttämään deittisivulla eri salasanaa kuin muissa tärkeissä palveluissa, kuten sähköpostissa tai sosiaalisessa mediassa.

Motherboard testasi sovelluksen, ja esimerkiksi salasalla 123456 löytyi kuin löytyikin useita kumppaniehdokkaita.

Se jää kuitenkin arvoitukseksi, onko salasanojen takana aitoja parin etsijöitä vai pelkästään sivustolle eksyneitä uteliaita testikäyttäjiä.

***

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme