Mainos
Mainos

Asiantuntijat: Kuppa leviää Facebookin siivellä

Yhteisöpalvelusivusto Facebookia epäillään syylliseksi sukupuolitaudin leviämiseen. Terveysasiantuntijoiden mukaan Facebook liittyy kuppa-tapausten määrän uuteen nousuun.

Brittilehti Telegraph kertoo, että kuppa on lisääntynyt Britanniassa erityisesti sellaisilla alueilla, missä Facebookin käyttö on suosituinta. Asiantuntijat väittävät, että Facebook on mahdollistanut ihmisille uudella tavalla useiden seksikumppaneiden tapaamisen.

Terveysviranomainen, professori Peter Kelly sanoo, että terveydenhoidon henkilökunta on löytänyt yhteyden sosiaalisen median ja tautitapausten kasvussa erityisesti nuorten naisten keskuudessa.

- Kupan riski on nelinkertaistunut yhä useampien nuorten naisten saadessa tartunnan, Kelly toteaa Telegraphille.

- Lukujen mukaan useat tartunnan saaneista ihmisistä ovat tavanneet seksikumppaneita näiden sivujen kautta. Yhteisöpalvelusivustojen kautta on helpompaa tavata ihmisiä satunnaisia seksisuhteita varten, Kelly jatkaa.

Facebookin tiedottajan mukaan ihmisten tulee olla varuillaan tavatessaan ihmisiä verkossa.

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme