Mainos
Mainos

Autoilija voi selvittää riskinsä netissä

Omat tietonsa Vahinkovaaka-palveluun syöttävä autoilija saa selvityksen mm. tavallisimmista onnettomuuksista, joita käyttäjän kaltaisille kuljettajille sattuu.

Autoilija voi kartoittaa tyypillisimmät liikenneriskinsä nopealla testillä internetissä. Kyse on Liikenneturvan Vahinkovaaka-palvelusta, johon käyttäjä syöttää ikänsä, sukupuolensa, ajokortinsaantivuotensa ja autonsa vuosimallin.

Ohjelma antaa selvityksen tyypillisimmistä onnettomuuksista, joita käyttäjän kaltaisille kuljettajille sattuu. Vahinkokartta kertoo, mitkä ovat onnettomuuksien tyypillisiä ajankohtia, paikkoja ja olosuhteita. Vahinkovaaka antaa myös tietoja ja ohjeita liikennevahinkojen ehkäisemiseksi.

Palvelu perustuu Liikennevakuutuskeskuksen laajaan vahinkotilastoon, johon on tallennettu noin miljoonan liikenneonnettomuuden tiedot. Testin voi tehdä ilmaiseksi Liikenneturvan internetsivustolla. Ohjelmaa esitellään viikonloppuna Jyväskylän vapaa-aikamessuilla.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme