Mainos
Mainos

Sovellus- ja laitevinkki: Auton akun tiedot suoraan puhelimeen

Autojen akkujen latureita valmistava CTEK on julkaissut uuden CTX Battery Sense -laitteen, jonka avulla kuluttaja voi tarkkailla autonsa akun varaustilaa. Battery Sense kytketään kiinni auton akkuun ja laite kommunikoi puhelimeen ladattavan sovelluksen kanssa Bluetoothin välityksellä.

Sovellus ilmoittaa, kun auton akun varaustila laskee kriittiselle tasolle. Näin käyttäjä tietää, milloin akku täytyy ladata ja pystyy välttämään akun loppumisen. Akun varaustilan voi tarkistaa ilman auton käynnistämistä.

Akun tämänhetkisen varaustilan lisäksi sovellus kerää dataa akun varaustilat viimeisen kolmen kuukauden ajalta ja esittää ne kaaviossa.

Battery Senseä voi käyttää kaikilla 12 voltin lyijyhappoakuilla, joten käyttö ei rajoitu vain autoihin. Laitetta voi käyttää myös esimerkiksi veneissä ja moottoripyörissä. Battery Sense -sovellus vaatii toimiakseen Android 4.4 Kitkatin tai sitä uudemman käyttöjärjestelmäversion tai iOS 7:n tai sitä uudemman käyttöjärjestelmäversion.

Sovelluksen voi ladata Androidille Googlen Play-kaupasta ja iOS:lle App Storesta.

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme